Városi Civilszervezetek Vezetőinek / 2011 évi / Tanácskozására

Meghívó

Tájékoztatjuk, hogy egyesületünk, több civil szervezet kérését is tolmácsolva, 2011. január 7.-én, azzal a kéréssel fordult, Túriné Orosz Margit képviselő / civil tanácsnok / asszonyhoz, hogy az előző évek gyakorlatához képest élőbb és szorosabb kapcsolatot tartson fenn a civilszervezetekkel. Legyen segítségünkre a civil együttműködés és az önkormányzati kapcsolatok erősítésében. Ismertesse a kapcsolatunkra vonatkozó meglévő városi jogszabályokat és a készülő tervezeteket. Erre a képviselő asszony vállalkozott és ezért Önt meghívjuk,

2011. március 2.-án 15 órára a Civil Házban tartandó

Városi Civilszervezetek Vezetőinek / 2011 évi / Tanácskozására

A tanácskozás technika lebonyolítását / helység, értesítések, stb./ a Civil Ház végzi. A tanácskozás tartalmi részével kapcsolatos előzetes javaslatait, kérdéseit a szervező Újra Ózdért Egyesület képviselőjének jelezzék. Személyesen délelőtt a Civil Házban, a +36 30 499 1569 sz. telefonon, vagy ujraozdertegyesulet@freemail.hu e-mail címen.

Turiné Orosz Margit tájékoztatta az egyesületek képviselőit.

5 millió forint támogatás igényelhető mától az önkormányzat civil alapjából. Az összegre azok a szervezetek pályázhatnak, akik bejegyzett klubok, vagy valamely nagyobb szervezet befogadta őket. A pályázat benyújtásának mikéntjéről a civil kapcsolati tanácsnok, Turiné Orosz Margit tájékoztatta az egyesületek képviselőit.